lunes, 19 de marzo de 2012

Avui ha estat el primer dilluns d'aquest segon trimestre que he anat a la classe del bosc i aquest fet ha deixat una mica descol·locats als infants ja que no sabien ben bé en quin dia estaven! De seguida els he explicat que els acompanyaré durant dues setmanes i s'han habituat a la nova situació.

Tot el dia ha trancorregut amb normalitat i els nens i les nenes han seguit els seus hàbits i rutines. Dins d'aquests hàbits i rutines trobem el bon dia, anar al menjador a demanar el menú... També han tingut l'estona de joc on he aprofitat per parlar amb la tutora, la Sandra, per aclarir uns temes relacionats amb la intervenció educativa que tindrà lloc la setmana vinent, concretament la tarda del pròxim dilluns i la del dimecres.

Durant el matí han passat pel racó que els tocava i m'he adonat que la lletra lligada està present en totes les activitats que realitzen ja sigui a l'hora de posar el seu nom com quan escriuen altres elements, mica en mica van superant els inicis de la lecto-escriptura i van assolint els diferents aprenentatges relacionats amb aquesta.

A la tarda han tingut classe de psicotricitat i ha estat força interessant ja que he pogut observar que és la única estona on l'Èric està atent a les explicacions i segueix l'ordre corresponent, espera el seu torn, interacciona amb els altres... Li he preguntat a la mestra d'aquesta assignatura sobre el fet i m'ha afirmat que no ha fet res especial, simplement el tracta com un més i la veritat és que a ell  també li interessa molt el tema dels esports. A més a més és una estona on pot moure's, corre i jugar sense que li cridin l'atenció.

No hay comentarios:

Publicar un comentario